de voordelen

van nieuwbouw huren

3x-ruitjes-diap-zwart

Wilt u verhuizen maar twijfelt u over kopen of huren? Een eigen huis kunt u helemaal naar eigen wens aanpassen. Kopen heeft echter ook nadelen. Gelukkig kunt u ook een appartement of rijwoning huren in Rhijnhaeghe. Huren is flexibel, u komt financieel gezien niet voor verrassingen te staan en geld uitgeven voor een nieuwe keuken of badkamer hoeft ook niet, want alle huurwoningen in Rhijnhaeghe worden volledig opgeleverd met een luxe keuken, badkamer en toilet. De voordelen van een nieuwbouw huurwoning:

COMFORT, een nieuwbouw huurwoning is optimaal geïsoleerd tegen kou, hitte en geluid. Dat geeft een comfortabel gevoel.

GEMAK, de verhuurder betaalt uw onderhoud en reparaties. Dit betekent dus geen gedoe met een VvE spaarpot of zelf grote bedragen betalen voor bijvoorbeeld dakonderhoud.

DUURZAAMHEID, uw huurwoning is geïsoleerd met hoogwaardige materialen en wordt duurzaam verwarmd waardoor de co2-uitstoot veel lager is dan bij een bestaande woning.

BESPARING, uw huurwoning is goed geïsoleerd en daardoor bespaart u aanzienlijk op uw maandelijkse energierekening.

FLEXIBILITEIT, u kunt een huurwoning weer opzeggen. U bent niet afhankelijk van de situatie op de huizenmarkt.

LAGERE MAANDLASTEN, project Rhijnhaeghe wordt gerealiseerd in het segment middenhuur en sociale huur. Betaalbaar wonen dus.

VEILIGHEID, het moderne hang- en sluitwerk en de eisen van het politiekeurmerk zorgen ervoor dat de kans op inbraak kleiner is.

RUIMTE, uw woning voldoet aan de eisen van het bouwbesluit. plafonds en deuren zijn hoger, ruimten voldoen aan minimale afmetingen en de trappen zijn minder steil.

HUURDERSBEGELEIDING, u wordt begeleid bij het contract en bij oplevering is alles aanwezig.