vrije sector huur

start 27 december 2021

3x-ruitjes-diap-zwart

In Bunnik realiseert ontwikkelaar Sustay Rhijnhaeghe. Een kleinschalige nieuwbouwwijk, bestaande uit 91 woningen. Reeds 28 luxe koopappartementen en 6 compleet afgewerkte twee-onder-een-kapwoningen zijn verkocht. In het voorjaar van 2021 startte de vrije sector huur. Eerst de 10 grondgebonden rijwoningen. Deze zijn allen verhuurd en in juli 2021 opgeleverd.

Vanaf 27 december 2021 start de verhuur van de 20 appartementen. Deze appartementen zijn 80 m2 en voorzien van een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder. Met de gemeente zijn afspraken gemaakt over huurprijzen en toewijzen. Mensen die in de gemeente Bunnik woonachtig zijn krijgen voorrang ten opzichte van mensen van buitenaf. Dit geldt voor in ieder geval 50% van de huurappartementen. Daarnaast worden de appartementen verhuurd voor € 1.065,- per maand, fors onder de marktwaarde vandaag de dag. Medio 2022 staat de oplevering gepland. De sociale huurwoningen binnen plan Rhijnhaeghe zijn inmiddels allemaal verhuurd via woningcorporatie Lekstede Wonen.

De ligging van project Rhijnhaeghe is ideaal nabij het vernieuwde winkelcentrum en de gezellige oude dorpskern. De nieuwe woonwijk krijgt een speelse opzet en is omringd door volwassen bomen. In het plangebied is ruimte vrijgehouden voor nieuw groen.