verhuur appartementen

alle documenten

3x-ruitjes-diap-zwart

Alle relevante informatie op één plek

Inschrijfformulier (PDF)

Alle koopwoningen zijn verkocht en alle rijwoningen en sociale huurappartementen verhuurd! Heeft u interesse in één van de prachtige vrije sector huurappartementen van Rhijnhaeghe? Vul onderstaand inschrijfformulier in (PDF) en dien dit in bij Si-No of Patist Makelaardij. Houdt u wel rekening met de selectiecriteria?

Inschrijfformulier (PDF) vrije sector huurappartementen.

Selectiecriteria (PDF)

De verhuur van de prachtige vrije sector huurappartementen van Rhijnhaeghe gaat maandag 27 december om 9:00 uur van start. Bij interesse kunt u het inschrijfformulier invullen. Het is verstandig om eerst de selectiecriteria door te nemen. Hier leest u onder andere over inkomenseisen en de voorrangsregeling die gemaakt is met de gemeente Bunnik voor optimale doorstroming in de regio.

Selectiecriteria vrije sector huurappartementen (PDF).

Huurprijzen (PDF)

U wilt uiteraard ook graag weten wat de huurprijzen van Rhijnhaeghe worden. Ontwikkelaar Sustay heeft betaalbaarheid voorop staan en daarom zijn er afspraken gemaakt met de gemeente Bunnik. We hebben goed nieuws: de huurprijzen zitten ruim onder de huidige marktprijs. Prijzen variëren van € 1.215,- tot €1.255,- echter voor Rhijnhaeghe geldt: € 1.065,- per maand. Dit is overigens zonder huur parkeerplaats en servicekosten.

Huurprijzen overzicht (PDF).

Procedure (PDF)

Heeft u interesse en gaat u het inschrijfformulier indienen, dan bent u ongetwijfeld benieuwd hoe alles verder verloopt. Welke vragen komen er nog op uw pad? Welke gesprekken gaan nog volgen? Kortom, welke procedure doorloopt u richting uw nieuwe thuis? Verhuurmakelaars Si-No en Patist hebben onderstaande procedurebrief opgesteld.

Procedurebrief makelaars verhuur (PDF).

Rhijnhaeghe brochure

Alles wat u wilt weten van de vrije sector huurappartementen van Rhijnhaeghe vindt u in deze brochure. Informatie over de omgeving, het plan en de appartementen zelf. Ontdek de overzichten van woonlagen, plattegronden en diverse visuals van het project. Ziet u zichzelf al wonen in Rhijnhaeghe?

Algemene brochure Rhijnhaeghe (PDF).

Keuken brochure

Alle vrije sector huurappartementen van Rhijnhaeghe worden opgeleverd met een complete, luxe Bruynzeel keuken. De keuken wordt uitgevoerd in het wit en is volledig greeploos. De keuken bevat uitsluitend premium apparatuur van ATAG, denk hierbij aan een stijlvolle inductie kookplaat, ruime koelkast & vriezer, rvs-afzuigkap, stille vaatwasser en de combi oven en magnetron. Het donkere blad van Quartsiet is én hygiënisch én een echte eyecatcher.

Keuken brochure Rhijnhaeghe (PDF).

Sanitair brochure

Naast een complete, luxe keuken worden tevens alle vrije sector huurappartementen van Rhijnhaeghe volledig voorzien in stijlvol sanitair. Zo wordt de badkamer onder andere voorzien van een heerlijke regendouche, dubbele wasbak en beslaat de spiegels niet door anti-condenstechnologie. De toilet heeft een waterval spoelsysteem dat ervoor zorgt dat 100% van de oppervlakte onder het kanaal wordt schoongespoeld. Ontdek alle details in de sanitair brochure.

Sanitair brochure Rhijnhaeghe (PDF).

Verhuurmakelaar Si-No Makelaars

De verhuur start maandag 27 december 9:00 uur en sluit vrijdag 7 januari. Si-No en Patist Makelaardij begeleiden de verhuur. Zijn er nog vragen? Neem dan contact op met één van deze makelaars. Hieronder alle gegevens van Si-No Makelaars.

Oeverstraat 30
3961 AN Wijk Bij Duurstede
T: 0343 – 59 29 50
www.si-no.nl

Verhuurmakelaar Patist Makelaardij

De verhuur start maandag 27 december 9:00 uur en sluit vrijdag 7 januari. Si-No en Patist Makelaardij begeleiden de verhuur. Zijn er nog vragen? Neem dan contact op met één van deze makelaars. Hieronder alle gegevens van Patist Makelaardij.

Wilhelminalaan 24
3701 BK Zeist
T: 030 – 207 78 80
www.patistmakelaardij.nl